Λένε για εμάς

Αγαπητοί μας καθηγητές του Mεθοδικού φροντιστηρίου. Όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι όσο καλός και αν είναι ένας μαθητής, η βοήθεια ενός καλού φροντιστηρίου στην προετοιμασία για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι απολύτως απαραίτητη. Πριν από δύο χρόνια, εκτός των άλλων και με τη δική σας συμβολή, καμαρώσαμε τον πρώτο μας γιο, Αντώνη Χαιρετάκη, να αριστεύει στις πανελλαδικές εξετάσεις με 19.780 μόρια. Χωρίς κανένα δισταγμό, εμπιστευτήκαμε με απόλυτη σιγουριά και το δεύτερο παιδί μας. Φέτος, μία δύσκολη χρονιά και απαιτητική, ο Κωνσταντίνος μας, συγκέντρωσε 19.480 μόρια στην θετική κατεύθυνση. Θα είναι λίγα όσο κι αν πούμε για την ευγνωμοσύνη που η οικογένεια οφείλει στο φροντιστήριο σας. Το Μεθοδικό φροντιστήριο δεν έχει ανάγκη καμιάς διαφήμισης – αυτό το γνωρίζουμε – τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων κάθε χρόνο κάνουν γνωστή την αξία του στην πόλη μας. Όμως θεωρούμε χρέος μας για μία ακόμη φορά και μέσω του τύπου να σας ευχαριστήσουμε για όλα: για την ανθρωπιά, με την οποία αγκαλιάσετε τα παιδιά μας, την εμψύχωση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους που τους καλλιεργήσετε. Την άριστη συνεργασία σας μαζί μας σε όποια αγωνία και απορία μας. Και βέβαια για το σημαντικότερο: την πραγματική και ουσιαστική δουλειά που γίνεται στα τμήματα του φροντιστηρίου σας. Η άριστη κατάρτιση των καθηγητών του φροντιστηρίου σας και η εμπειρία τους στις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων οδήγησε στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των παιδιών μας για τις εξετάσεις και στις επιτυχίες τους. Ποτέ δεν λυπηθήκατε υπερωρίες, ατελείωτες ώρες επαναλήψεων και διαγωνισμάτων, ακόμα και σε γιορτές και αργίες και μάλιστα χωρίς επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις. Μια και δεν έχουμε τρίτο παιδί για να σε εμπιστευτούμε… Χαρούμενοι και ευγνώμονες, σας χαιρετούμε με πολλά, πολλά ευχαριστώ και ευχές από καρδιάς. Να έχετε υγεία και δύναμη στο πολύτιμο έργο σας και πάντα να καμαρώνετε τους μαθητές να επιτυγχάνουν.

Με εκτίμηση Παρασκευάς Χαιρετάκης, Ελένη Στραβουδάκη-Χαιρετάκη, Αντώνης και Κωνσταντίνος

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε το φροντιστήριο Μεθοδικό και όλους τους καθηγητές τους για τη συμβολή τους στην επίτευξη του στόχου και την επιτυχία του γιου μας Ανδρέα Χατζηδάκη στη σχολή εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων ΤΕΙ Ηρακλείου.

Γιώργος και Ιωσηφίνα Χατζηδάκη

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του γιου μας Αντώνη Χαιρετάκη, οποίος συγκέντρωσε 19.780 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία και ευτυχή κατάληξη της όμορφης και δημιουργικής του δωδεκάχρονης πορείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. (…) Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μεθοδικό Φροντιστήριο στο οποίο φοίτησε για δύο χρόνια το παιδί μας. Όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά ευχαριστούμε τους άξιους καθηγητές του οι οποίοι μετέδιδαν πάντα εκτός από τις γνώσεις και μεγάλη σιγουριά και αισιοδοξία. Το έργο του παραπάνω φροντιστηρίου δεν χρειάζεται σχόλια. Το αποδεικνύουν οι πολλές και μεγάλες επιτυχίες των μαθητών του κάθε χρόνο. (…)

Οι γονείς του Αντώνη Παρασκευάς Χαιρετάκης, Ελένη Στραβουδάκη-Χαιρετάκη

Θεωρώ ελάχιστη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό, οι οποίοι συνέβαλαν στην εισαγωγή του πρώτου γιου μου πέρυσι, Νικολάου Σαβιολάκη στο Πολυτεχνείο Κρήτης – τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης, καθώς και στην εισαγωγή του δεύτερου γιου μου φέτος, Γεωργίου Σαβιολάκη, τέταρτος στην ιατρική Ηρακλείου, πρώτη προτίμηση. Σας ευχαριστώ για την ανθρωπιά με την οποία αγκαλιάσατε τα παιδιά μου, την εμψύχωση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους που τους καλλιεργήσετε και κυρίως για την άψογη συνεργασία μαζί μου. Σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη στο πολύτιμο έργο σας και πάντα να καμαρώνετε όλους τους μαθητές σας να επιτυγχάνουν(…).

Με εκτίμηση, η μητέρα τους Ασπασία Νεράκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του (…) φροντιστηρίου “Μεθοδικό” για την ουσιαστική συμβολή και συμπαράστασή τους στην προετοιμασία για την εισαγωγή μου στην σχολή πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Πολυχρόνης Αλεξίου

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το φροντιστήριο Μεθοδικό και ιδιαίτερα τους καθηγητές του, γιατί με τη συστηματική διδασκαλία και την σωστή καθοδήγηση που παρείχαν στο γιό μας, Ανδρέα Σχοινά, συνέβαλαν στην εισαγωγή του στο Πολυτεχνείο στη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Οι γονείς του, Μιχάλης Σχινάς και Ιωάννα Μαλανδράκη

Θα ήθελα και διά του τύπου να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και ιδιαίτερα στους Χριστόφορο Ανδρουλιδάκη, Γρηγόρη Σινάνη, Γιάννη Καλυκάκη, Λίτσα Μαραβελάκη, Λάμπρο Τάγκα (…) για την συμπαράσταση τους, την σωστή καθοδήγηση, την επιστημονική τους κατάρτιση και τις παιδαγωγικές τους ικανότητες, συνέβαλαν καθοριστικά στην εισαγωγή μου στην σχολή πρώτης προτιμήσεις μου, στο τμήμα μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο διδακτικό σας έργο. (…)

Με εκτίμηση, Γιώργος Δαρατσιάνος

Ευχαριστώ από καρδιάς το φροντιστήριο Μεθοδικό και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω τον ένα και μοναδικό μου στόχο, την εισαγωγή μου στο τμήμα μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους μαθηματικούς μου (και μελλοντικούς συναδέλφους μου) Σινάνη Γρηγόρη και Καλυκάκη Γιάννη, τη Δερμιτζάκη Μαρία, τη Μαραβελάκη Λίτσα, (…) Τους ευχαριστώ όλους για την γνώση και την πειθαρχία που μου πρόσφεραν σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και το χιούμορ, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας ξεχωριστής φιλίας.

Με αγάπη, η μαθήτρια σας Πενταράκη Ελένη -Μαρκέλλα

Θα θέλαμε και διά του τύπου να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό, για τη συμβολή τους στην επιτυχία του γιου μας Μιχάλη Τσιβουράκη. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Οικογένεια Γεώργιου Τσιβουράκη

Μετά την επιτυχία μου στις πανελλήνιες στο τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης με 18.903 μόρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν. (…) Τους καθηγητές από το φροντιστήριο Μεθοδικό και ιδιαίτερα τους καθηγητές μαθηματικών Γιώργο Καρμπαδάκη, Γρηγόρη Σινάνη, Χριστόφορο Ανδρουλιδάκη (…) και τον καθηγητή προγραμματισμού Λάμπρο Τάγκα, που με τις γνώσεις, την πείρα και την επιστημονική τους κατάρτιση συνέβαλαν στην επιτυχία μου αυτή.

Μανώλης Κοκοτσάκης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ (…) στους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό για την ανεκτίμητη βοήθεια που μου προσέφεραν για την εισαγωγή μου στην σχολή Σ.Σ.Α.Σ ιατρικής. (…)

Κώστας Αλεξίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που φέτος με στήριξαν και με βοήθησαν να φέρω εις πέρας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πρώτα απ’ όλα το φροντιστήριο Μεθοδικό και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καρπαδάκη, τον Χ.Ανδρουλιδάκη (…) που με την πείρα, τις γνώσεις και την αγάπη τους με οδήγησαν στην επίτευξη του στόχου μου. Επίσης ευχαριστώ την οικογένεια μου (…) για την αμέριστη στήριξη και φροντίδα που μου παρείχαν καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και αξέχαστη φοιτητική ζωή σε όλους τους φίλους και συμμαθητές μου.

Ευτυχία Αντωνίου-Μακριδάκη

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια, μέσα από την καρδιά μας, εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και ιδιαίτερα τον Σινάνη Γρηγόρη (…) που με τις γνώσεις, την καθοδήγηση και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. (…) καλή συνέχεια στο έργο σας.

Θα σας θυμάμαι για πάντα, Ελευθερία Βουρδούμπα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο φροντιστήριο Μεθοδικό και ιδιαίτερα στους καθηγητές μου Γιώργο Καρμπαρδάκη, Λίτσα Μαραβελάκη, Άκη Δομάζο (…), που ενίσχυσαν την προσπάθεια μου με το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Να έχουν πάντα αυτή την ζεστασιά που τους ξεχωρίζει και την δύναμη να προσφέρουν πάντα το καλύτερο.

Με την αγάπη μου, Βασιλική Μαρκαντωνάκη

Θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και ιδιαίτερα τους καθηγητές μαθηματικών Γρηγόριο Σινάνη, Γεώργιο Καρμπαδάκη, Μαρία Δερμιτζάκη, που με τις γνώσεις, την πείρα, την επιστημονική τους κατάρτιση, το ήθος και τις παιδαγωγικές τους ικανότητες, συνέβαλαν αποφασιστικά στην εισαγωγή του γιου μας Χρήστου Ξανθουδάκη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικότερα στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ιωάννης Ξανθουδάκης και Ελένη Φουντούλη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και ιδιαίτερα στους Καρμπαδάκη Γιώργο, Σινάνη Γρηγόρη, (…) και Δερμιτζάκη Μαρία για τον σωστό προσανατολισμό και τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στο γιο μας Χαράλαμπο, με αποτέλεσμα να πετύχει το στόχο του στην πρώτη επιλογή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου.

Εμμανουήλ και Ελευθερία Μουντάκη

Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και ιδιαίτερα το μαθηματικό Γιώργο Καρπαδάκη (…) για την αμέριστη βοήθεια τους και τη συμβολή τους στην εισαγωγή του γιου μας Ανδρέα Σαριδάκη, στο μαθηματικό Πάτρας. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο διδακτικό τους έργο.

Οι γονείς, Ευτύχης και Ευανθία Σαριδάκη

Ο Γεώργιος Μπενιουδάκης για την επιτυχή εισαγωγή του στο τμήμα χρηματοοικονομικής και λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές (…) του φροντιστηρίου Μεθοδικό (…) για την διαρκή και ουσιαστική στήριξη τους.

Γεώργιος Μπενιουδάκης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου για το οικονομικό πανεπιστήμιο Ρεθύμνου. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό, κύριο Καρπαδάκη Γιώργο και Σινάνη Γρηγόρη, διότι στα τρία χρόνια παρακολούθησης μαθημάτων εκεί, με προσέγγισαν με τρόπο σπάνιο, με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί, με καθοδήγησαν ως προς τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό με τρόπο μοναδικό και με την εμπειρία και τις γνώσεις ετών που τους διακρίνουν πάνω στο αντικείμενο τους, με στήριξαν σε κάθε δυσκολία από την αρχή έως το τέλος. Τους ευχαριστώ πολύ και θα τους θυμάμαι με αγάπη πάντα.

Χαράλαμπος Μουντάκης

Ευγνωμονώ και ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην εισαγωγή μου στο τμήμα μαθηματικών Πατρών, για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν. Ειδικότερα τους καθηγητές: (…) Του φροντιστηρίου Μεθοδικό: Γρηγόρη Σινάνη, Γιώργο Καρπαδάκη, Μαρία Δερμιτζάκη, Γιάννη Καλυκάκη(…).

Έλλη Γαλανάκη

Ευχαριστώ τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό (…) για τη συμβολή τους στα λυκειακά μου χρόνια στο να πετύχω στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου τμήμα μηχανολογίας.

Παντελής Μπουράκης

Η οικογένεια του Μανόλη και της Σοφίας Αρχάκη και η επιτυχούσα Στέλλα Αρχάκη, ευχαριστούν τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό (…) και όσους την βοήθησαν στο να πετύχει το στόχο της με την εισαγωγή της την αρχιτεκτονική Πολυτεχνείου Κρήτης.

Μανώλης και Σοφία, Στέλλα Αρχάκη

Τους καθηγητές του Μεθοδικού φροντιστηρίου (…) ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους στην εισαγωγή του γιου μας Μιχάλη Αλεξάκη στο μαθηματικό τμήμα Σάμου.

Μάρω Σταθιάκη, Στέλιος Αλεξάκης

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μου στο Μεθοδικό φροντιστήριο, που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου και να εισαχθώ στη σχολή ηλεκτρονικών μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης (…). Τους εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση, Θοδωρής Γερωνυμάκης και οι γονείς Γιώργος και Βαγγελιώ Γερωνυμάκη

Ευχαριστώ θερμά την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό (…) που με την πολύτιμη πείρα τους και την επιστημονική τους κατάρτιση στήριξαν την προσπάθεια μου και με οδήγησαν σε επιτυχία στην αρχιτεκτονική σχολή. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο τους.

Νίκος Λιονουδάκης

Ευχαριστώ θερμά την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό για την αγάπη και την βοήθεια που μου προσέφεραν δύο χρόνια και με βοήθησαν στην επιτυχία και στην εισαγωγή μου στην σχολή υπαξιωματικών αεροπορίας.

Εμμανουήλ Σμυρλάκης και οικογένειά του

Ευχαριστώ πολύ την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό για την πολύτιμη στήριξη τους κατά τη διάρκεια της προσπάθειας μου.

Μανώλης Ανδρουλιδάκης

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και Μεθοδικό γκρουπ, για την εισαγωγή της κόρης μου Δήμητρας στο παιδαγωγικό Ιωαννίνων.

Κουκουβιτάκης Μανώλης

Ευχαριστώ θερμά και μέσα από την καρδιά μου την διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό και Μεθοδικό γκρουπ (…) για την συμπαράσταση και την βοήθεια που μου προσέφεραν δύο χρόνια και με την οποία με βοήθησαν ώστε να πετύχω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, Οικονομικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αθανάσιος-Ραφαήλ Χατζάκης