Ποιοί είμαστε

35 χρόνια στην κορυφή

Το Μεθοδικό βρίσκεται στην πρώτη θέση της φροντιστηριακής εκπαίδευσης εδώ και 35 χρόνια στην πόλη των Χανίων. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλες τις βαθμίδες. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας ξεχωρίζει για την προσήλωση στη διδασκαλία και την αγάπη προς τους μαθητές.

Όλοι εμείς στο Μεθοδικό πιστεύουμε ότι κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός. Η σύσταση ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων, όπου ο καθηγητής δύναται να καθοδηγεί και να συμβουλεύει, αποτελεί βασική μας προϋπόθεση. Η αλληλεπίδραση μαθητών-καθηγητών χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με αποτέλεσμα την καλλιέργεια των δυνατοτήτων κάθε μαθητή.

Μαζί από την αρχή έως το τέλος

Υποδειγματικές σημειώσεις και συγγράμματα μοιράζονται στους μαθητές, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε βαθμίδας. Μεθοδολογία, λυμένες ασκήσεις και θέματα, βοηθούν στη μελέτη και την περαιτέρω εμπέδωση της ύλης.

Καθημερινός έλεγχος που επιτρέπει την παρακολούθηση της συνέπειας και της γενικής πορείας του μαθητή.

Διαρκής αξιολόγηση μέσω οργανωμένων διαγωνισμάτων και εξοικείωση του μαθητή με το σύστημα των Πανελλαδικών.

Ενισχυμένη διδασκαλία και υποστήριξη μαθητών με δυσκολίες ή ελλείψεις.

Ειδική προετοιμασία μαθητών για μαθητικούς διαγωνισμούς (μαθηματικής εταιρείας, φυσικής, χημείας)

Τακτική ενημέρωση γονέων για την πρόοδο του μαθητή

Οικείο και άνετο περιβάλλον που διευκολύνει τη διαδικασία εκμάθησης.

Ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού και εκδηλώσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Καθοδήγηση στην συμπλήρωση του Μηχανογραφικού από ενημερωμένους εκπαιδευτικούς.

Καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, παράλληλα με την έμπνευση και το πάθος των νέων καθηγητών αποτελούν πυλώνα του φροντιστηρίου. Πλασμένοι στο χώρο της εκπαίδευσης και άρτια καταρτισμένοι, στέκονται με ευαισθησία δίπλα στο μαθητή σε μία από τις πιο καθοριστικές περιόδους της ζωής τους.

Οι καθηγητές στο Μεθοδικό διακρίνονται για το μεράκι και την αγάπη για το αντικείμενο διδασκαλίας τους. Γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς την επιτυχία κτίζεται μέσω της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους ίδιους τους μαθητές. Αναπτύσσοντας λοιπόν, ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους.

Οικειότητα και ασφάλεια

Το φροντιστήριο Μεθοδικό βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων και στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο Ερμής στην οδό Μπονιαλή. Η ήσυχη πλατεία μπροστά από το κτίριο, επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων και την ασφάλεια των μαθητών. Παράλληλα, το μεγάλο μπαλκόνι του φροντιστηρίου διασφαλίζει έναν προστατευμένο χώρο συγκέντρωσης και χαλάρωσης των παιδιών ανάμεσα στα μαθήματα.

Το Μεθοδικό αποτελεί το μόνο φροντιστήριο στα Χανιά που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και πυρασφάλειας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.